Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم پاسخگویی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در خصوص آخرین وضعیت پتروشیمی سلمان فارسی، این شائبه را ایجاد می‌کند که این پروژه ۱۲ ساله، باز هم در روند اجرا با مشکل برخورده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سال 1389 بود که عبدالحسین بیات، مدیرعامل وقت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و رئیس فعلی هیئت مدیره صندوق‌های بازنشستگی نفت اعلام کرد که "شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای توسعه ظرفیت تولید پلی پروپیلن و تولید دیگر محصولات با ارزش پروپیلنی اقدام به احداث پتروشیمی سلمان فارسی (مشارکت بخش خصوصی) کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

از آن سال تا امروز حدود 12 سال می‌گذرد و دولت های دهم، یازدهم و دوازدهم موفق به تکمیل این پروژه که از آن به عنوان "نخستین طرح PDH ایران" و دروازه ورود ایران به تولید پروپیلن از پروپان یاد می شود، نشدند.

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بهمن‌ماه سال گذشته در جمع خبرنگاران از تحقق بهره برداری از طرح پتروشیمی سلمان فارسی در سال 1402 خبر داد. طرحی که با بهره‌برداری از آن، 560 هزار تن پروپان به 450 هزار تن پروپیلن تبدیل خواهد شد.

واردات 1.5 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی/تزریق 12.5 میلیارد دلار ارز پتروشیمی در سامانه نیما تا پایان سال

پیگیری‌های متعدد خبرگزاری تسنیم از شرکت ملی صنایع پتروشیمی در خصوص کسب اطلاع از آخرین وضعیت این پروژه به نتیجه نرسید و مسئولان این شرکت به‌هیچ وجه حاضر به پاسخگویی نیستند. این عدم پاسخگویی، این شبهه را ایجاد می کند که شاید طرح 12 ساله پتروشیمی سلمان فارسی، در فرآیند تکمیل باز هم به مشکل برخورده و سال 1402 نیز پرونده احداث اولین واحد PDH کشور بسته نخواهد شد.

طرح PDH سلمان فارسی در راستای جلوگیری از خام‌فروشی و خام‌سوزی پروپان و تبدیل آن به محصولات با ارزش افزوده چند برابری، یک طرح استراتژیک محسوب می‌شود و تأخیر در بهره‌برداری از این واحد، عدم‌النفع قابل توجهی برای کشور به‌دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی صنایع پتروشیمی پتروشیمی سلمان فارسی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • علی عسگری: استقلال، استقلال می‌ماند
  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی